Recuperare date

Oferim Servicii de recuperare date de pe dispozitivele de stocare defecte. (Hard Disk ATA ,S-ATA/HDD server SAS, SCSI/stick USB/card micro /SD, MMC, Memory Duo/ CD/DVD /RAID 0,5,6 chiar si unele modele de SSD-uri)

ATENTIE – Sunt situatii in care nu se pot recupera datele ori sunt foarte afectate incat vor contine informatii partiale. Rata de succes este cuprinsa intre 70-90%.

 

Recuperare Date HDD

Hard disk-urile sunt medii de stocare sensibile care necesita o atentie deosebita fata de oricare alta componenta dintr-un PC, asta din cauza ca pe acestea sunt stocate informatii valoroase. In functie de nevoile fiecaruia, se poate alege intre un hard disk extern sau un hard disk intern (desktop sau laptop).

Serv-IT 24/7 ofera Servicii profesionale de recuperare de date hdd indiferent de modelul hard disk-ului. Am recuperat date de pe toate modelele de hard disk-uri: Western Digital, Seagate, Hitachi, Fujitsu, Samsung, IBM, Maxtor, No Name …

Hard disk-ul poate suferi trei tipuri de defecte:

DEFECT LOGIC: la acest tip de defect se incadreaza doar hard disk-urile care sunt functionale dar care prezinta probleme de natura logica: stergerea datelor, formatarea datelor, virusarea datelor sau coruperea lor.

DEFECT ELECTRIC / DEFECT FIRMWARE : intre cele doua defecte exista o legatura stransa. In cazul unui defect electric exista proceduri de reconstructie a PCB-ului hardului defect, folosind anumite informatii din zona de firmware a hard disk-ului.
In cazul unui defect firmware sunt necesare echipamente specializate care permit accesarea zonei de firmware.

DEFECT MECANIC: este cel mai complicat defect. Pe un astfel de caz un tehnician poate sa lucreze ore intregi cumulate in mai multe zile. Recuperarea de date se realizeaza in CLEAN ROOM CLASS 100 care permite recuperare datelor in conditii de siguranta. Service-ul nostru beneficiaza de echipamente specializate si tehnicieni cu experienta care pot face fata oricarei situatii.

Recuperare date SSD:

Recuperam date de pe SSD-uri defecte indiferent de producatorul acestuia: KINGSTON, INTEL, Corsair, OCZ, ADATA, Micron, Samsung… Am recuperat date de pe SSD-uri primite in service-ul nostru primite atat de la companii cat si de la persoane fizice.

Un SSD poate suferi doua tipuri de defecte: Daca vorbim de un Defect LOGIC datele pot fi recuperate cu ajutorul unor soft-uri specializate direct de pe interfata S-ATA a ssd-ului. In cazul unui Defect FIZIC recuperarea datelor se face direct de pe flash-urile acestuia cu ajutorul unor echipamente profesionale.

Detinem cele mai noi si profesionale solutii pentru recuperarea date SSD, iar tehnicienii nostri au experienta necesara pentru rezolvarea celor mai complexe cazuri.

Recuperare date Raid:

Serv-IT 24/7 ofera Servicii Profesionale de Recuperare de Date de pe orice tip de matrice RAID, fie ca vorbim de : 0, 4,5,6 10 sau 50.
Avem solutii de recuperare date pentru serverele: HP, DELL, IBM, FUJITSU, INTEL sau pentru orice modele de hdd-uri configurate in RAID.

Pana in prezent avem peste 300 de cazuri rezolvate in laboratorul nostru. Acest lucru ne permite sa spunem ca putem rezolva orice tip de matrice RAID, atata timp cat aceasta nu a fost alterata inainte sa ajunga in service-ul nostru.

In cazul in care nu mai puteti accesa datele, fisierele , pozele, documentele sau baza de date ne puteti contacta pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA ori in REGIM DE URGENTA (contracost)